naar de content

Inloggen lopers en rollers

Nog geen inlognaam? Klik hier om uzelf aan te melden!

Bestel de wandelgids 'Koninklijke Weg'

Wilt u alle trajecten van de Koninklijke Weg bekijken? Wilt u de bijzondere route lopen? Bestel dan de wandelgids 'Koninklijke Weg', of een van de andere producten.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Quote

Wandelen is gezond, laat mensen kennismaken met natuur en brengt mensen in contact met elkaar. Het valt toe te juichen als er routes beschikbaar zijn die geen obstakels bevatten voor mensen met een beperking. mr.dr. Jan.Peter Balkenende, premier ten tijde van de totstandkoming van de Koninklijke Weg

Landal De Berkenhorst vakantiehuisjes/restaurant

Landal De Berkenhorst vakantiehuisjes/restaurant Wel eens een zandkasteel in het bos gebouwd? Dit verwacht je toch niet in de bossen bij Apeldoorn?

Bij Landal De Berkenhorst zijn ze er aan gewend: dit autovrije park grenst aan het Kootwijkerzand, de grootste zandverstuiving van West-Europa.

Ga eens op onderzoek uit en ontdek waarom dat zand juist hier terecht is gekomen! Na al dat droge zand wordt het tijd voor een verfrissende duik in het overdekte zwembad op het park! Compleet met glijbaan, bruisbad, stroomversnelling en apart kinderbad. Drie keer raden wie het eerst in het water liggen....

Adresgegevens

Landal De Berkenhorst vakantiehuisjes/restaurant

Kerkendelweg 30
3775 KN Kotwijk
(0577) 456451
http://www.landal.nl

Horeca in deze regio